День ювеліра)))

День ювеліра


Ексклюзивні каблучки, браслети, сережки тощо - це неповторні, унікальні прикраси, з незвичайним дизайном для яскравих, неординарних людей, для тих, хто любить бути в центрі уваги і збирати на собі захоплені погляди. Такі аксесуари покликані підкреслювати вашу індивідуальність, високий статус і бездоганний смак. 
Якщо ви хочете показати свої вміння в ювелірному мистецтві, вам потрібно спроектувати моделі прикрас з підручних матеріалів (каблучки, намисто, сережки, браслети, кулони, кольє, брошки, брелки тощо) та презентувати свої вироби.
Також на вас чекає майстер-клас Вікторії Євміни, де ви навчитесь робити брошку своїми руками. Це буде неперевершено, адже хенд мейд – це мистецтво створювати речі, що несуть в собі позитивну енергетику та чудовий настрій. Такий ефект досягається через те, що хенд мейдом займаються тільки ті люди, які дійсно люблять цю справу)))
Незвичайні форми, рідкісні камені та інший фантазійний декор не зможе залишити байдужою жодну людину, котра має хист до прекрасного. Магія ювелірних прикрас простежується саме в таких виробах, від яких завмирає серце.
Тож чекаємо вас на нашому заході 30 січня 2019 року (11.30-12.15, актовий зал), де ви отримаєте задоволення від побаченого)))

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

#КрасивоМодноСтильно або Як ми ДІЯЛИ?..

День фантазії та творчості)))

Незабутній День капелюхів)))